Saturday, 10 March 2018

Pencarian Bloglist Di HELLOAIMAN

Pencarian Bloglist Di HELLOAIMAN

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Entry kali ni aku buat bagi memenuhi ruang di ruang blog aku ni. Aku ingin dapatkan bloglist yang baru untuk disenaraikan. Tapi aku tidaklah menjanjikan traffik yang bomb sebab blog picisan aku ni tidak la power traffiknya. Jangan risau korang tak perlu untuk membuat entry sendiri. Caranya adalah

1. Follow blog ini
2. Tinggalkan Nama dan URL blog sahaja di ruangan komen di bawah.

Insyallah siapa cepat dia dapat. List hanya terbuka untuk 15 blog sahaja. Terima kasih
Share:

15 comments:

  1. salam aiman... ni link akak. jemput singgah
    http://www.sheilainspire.com/

    ReplyDelete
  2. Hi aiman kinah singgah sini
    . http://www.apekinah.com

    ReplyDelete
  3. jemput lah singgah
    www.hanshanis.com

    ReplyDelete
  4. Singgah sini :)

    Www.mylittlestoryi.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. kakak done #207

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/indahnya-bangun-di-pagi-hari.html

    ReplyDelete
  6. nak jugak heheh.

    http://www.luqmanzakaria.com/

    ReplyDelete
  7. Dah lama follow sini... singgah kembali..

    www.mariafirdz.com

    ReplyDelete
  8. http://pemsville.blogspot.my/2018/02/humpty-dumpty.html?m=1

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    Harap sempat join. Dah pernah follow sini. Nanti kalau dah masukkan blog kita, inform ye, nanti mai masukkan blog Aiman pula dlm bloglist. Tq.

    Nama : Noor Maizan
    Url : www.noormaizan.com

    ReplyDelete
  10. Done follow sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, dah jadi follower awak..

    Nama : Shikin Razali
    Url link : http://starlavenderluna.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Saya join ye Aiman :)

    Auni Sofea
    http://www.nurzariniismail.com/

    ReplyDelete
  13. Terima kasih semua yang sudi sertai. Saya sudahpun masukkan anda semua di atas sebagai bloglist di helloaiman.

    ReplyDelete
  14. www.ciknurul23.blogspot.my
    sy dah lama follow hehe harap masih sempat hehe

    ReplyDelete