Tuesday, 10 April 2018

,

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa

Tekan banner untuk join

Blog siqahiqa juga sama seperti blog aku, yang pada awal munculnya blog ini tiada bloglist, jadi aku buat la bloglist juga pada awal bulan lepas 3 kalau tak silap. Siapa nak join boleh tekan banner di atas. Support blogger dan ingin juga bertapak di blog otai. Lagi-lagi sebab domain aku dan ubah kan

blog lama aku sudah berubah daripada www.helloaiman.com kepada www.aimanabdullah.com

Due: 3 Mei 2018
Share:

8 comments:

  1. Selamat bersegmen. All the best..

    ReplyDelete
  2. best join segmen Siqah ni. sebab semua peserta akan dimasukkan dalam bloglist hehee.

    ReplyDelete
  3. TQ Aiman join segmen blog. Good luck tau :)

    ReplyDelete
  4. Eh nak masuk dalam bloglist blog ni jugak :D

    ReplyDelete
  5. Hi... Singgah sini kejap.. Saya daripada blog BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete