Wednesday, 9 May 2018

Ranking Alexa aimanabdullah.com #3 9/5/2018

ranking alexa

Insya Allah setiap hari rabu, aku akan update alexa ranking aku untuk global dan Malaysia. Supaya menjadi pengukur naik turunya blog picisan aku ni. Kalau makin turun, baru lebih bersemangat kan.

Global Alexa Rank : 7,985,515

Rank in Malaysia : 46,188

Sumber : SINI
Share:

5 comments:

  1. Tahniah! Saya jarang check ranking. Hii.

    Nway, jemput join giveaway di blog saya jika ada kelapangan :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas invitation :) insya allah saya join

      Delete
    2. alamak dah habis tempoh rupanya. tak sempat nak jenguk.

      Delete
  2. terbaik.. dulu rajin check benda ni semua masa dengan domain lama.. skrg tak ambil kisah dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab domain baru perlukan monitoring performance. so kene cakna sikit hehe

      Delete