Monday, 21 May 2018

,

SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA


Masih ada masa untuk sertai giveaway ini, anda hanya perlu klik pada banner di atas dan ikutlah syarat-syarat yang telah ditetapkan. Cukup mudah!

Feedbacks from me about Nadiaizzaty blog

Bagi saya blog nadiaizzaty cukup baik bagi penggemar minimalist style dari sudut luaran. Mungkin ada pembaca mula tertarik bila kunjungi blog kita dengan hanya tema atau template yang kita guna. Jadi dengan penarikkan itu juga akan mendorong terus untuk membaca post atau entry-entry lain. Selain itu juga, header picture yang digunakan kebanyakannya menggunakan konsep flat lay concept, seriusly saya suka, tambahan lagi gambar-gambar yang digunakan sangat menarik dari segi tone warna. Kalau tengok Instagramnya pun serius cantik tema yang digunakan. Selain itu, penggunaan english language selain bahasa yang digunakan pun tidak la terlalu sukar untuk difahami. Jadi tiada masalah untuk pembaca lain

Tapi bagi saya ada 1 disadvantage kepada pengguna apabila sesebuah menggunakan template sedemikian iaitu mengambil masa yang lama untuk loading disebabkan oleh widget slideshow, full of pictures for the front page dan juga instagram widget.. Mungkin ianya terkesan kepada pengguna yang mengalami kelajuan internet yang perlahan tetapi tidak kepada pengguna yang mempunyai kelajuan internet yang baik.

Btw, berharap sangat dapat hadiah grand price, boleh hadiahkan kepada my mom. Perempuan mana yang taknak tudung berjenama duck ni kan. hehe


Due: 24 Mei 2018
Share:

6 comments:

  1. Setuju sangat pasal last part tu..haha. Btw saya pun baru join, goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt rumah ni ada adik, ada kakak, ada ibu. tahu la apa dieorang sembang. tudung saja hehe

      Delete
  2. Aiman, nice of you nak hadiahkan tudung duck untuk your mum. Insyaallah kalau ada rezeki awak ye.

    Oh, loading lambat ye blog saya? hmmm.. macam tue Nadia kena kecilkan lagi lah scale gmbr. thank you for the opinion.

    Thank you sudi join dan good luck !!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. semoga dipermudahkan semuanya :)

      Delete