Monday, 24 September 2018

,

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now!

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now!

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now! | Sudah tiba masanya sesi ke-2 blogger contest daripada pihak Lazada. Jika sebelum ini, sesi 1 yang di buat bermula 1 - 9 September 2018 iaitu sempena 9.9 Festival Sale yang secara automatik memberikan voucer RM30 kepada semua blogger yang sertainya. Aku pun sudah sertainya di Lazada Shopathon Blogger Contest sebelum ini

Kali ini untuk sesi 2 Lazada Shopathon Blogger Contest pula di adakan sempena Shopathon Sale yang akan berlangsung pada 27 September 2019. Contest atau pertandingan ini akan berlangsung bermula 21 September sehingga 27 September 2018. Yang bestnya kali ini, pihak Lazada menawarkan hadiah sehingga RM6450 kepada 30 pemenang. Ehem takkan tak sangkut ke aku walau 1.

Jika sesi 1, korang perlu menjawab 1 soalan, jadi bagi sesi 2 ini, syaratnya masih sama iaitu dengan menjawab 1 soalan yang diberi, soalanya seperti di bawah. Jadi macam biasa kepada blogger lain, tak payah la join contest ni, bagi aku je join, bagi aku menang. hahaha


Select three of your favorite brands on Lazada and tell us why you love them

1.   Apple Store

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now!

Store yang ni aku pilih sebab, sudah tentu sebab aku nak iPhone baru tu. Sebab iPhone lama aku ni macam tak cukup space dah la. Dapat upgrade kan best.  Kalau Apple Store bermurah hati nak bagi aku free untuk buat review pun aku ok je. haha pleaseee


2.   Toshiba Official Store

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now!

Untuk Toshiba ni pula aku pilih sebab, aku berhajat nak dapatkan SD Card Wifi untuk guna pada DSLR aku. Jadi dengan SD Card tu mudahlah aku nak transfer gambar terus daripada camera ke phone je kan. Jadi macam biasa, kalau pihak Toshiba nak hadiahkan aku 1 SD Card, aku on je.


3.   Xiomi Official Store

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now!

Untuk store terakhir iaitu Xiomi Store ni pula, aku pilih sebab nak dapatkan Mi Band 3. Katanya 27 September ni dah masuk store Xiomi. Jadi kalau pihak Xiomi nak sponser Mi Band 3 ke aku, aku terima seadanya.

Share:

7 comments: