Wednesday, 19 September 2018

Pencarian Bloglist Di AIMANABDULLAH.COM

Pencarian Bloglist Di AIMANABDULLAH.COM


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Entry kali ni aku buat bagi update terbaru bagi bloglist aku sempena tahun baru Hijrah 1440H. Aku ingin dapatkan bloglist yang baru untuk disenaraikan. Tapi aku tidaklah menjanjikan traffik yang bomb sebab blog picisan aku ni tidak la power traffiknya. Jangan risau korang tak perlu untuk membuat entry sendiri. Caranya adalah

  1. Follow blog ini
  2. Tinggalkan Nama dan URL blog sahaja di ruangan komen di bawah.


Insyallah siapa cepat dia dapat. List hanya terbuka untuk 20 blog sahaja. Terima kasih


Share:

25 comments:

  1. join..dah lama follow blog ini :)
    SyahBanu - https://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nak join juga
    http://jom-santai-aje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. join!
    http://aniesandyou.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://aniesandyou.blogspot.com/2018/09/pencarian-bloglist-di-aimanabdullahcom.html

      Delete
  4. Cuya - https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hai~ baru follow #253 nice to meet you aiman ^^

    https://aienienka.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dah lama follow ehehe

    www.shfyqhazhr.com

    ReplyDelete
  7. Mrs. A join ya

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2018/09/pencarian-bloglist-di-aimanabdullahcom.html

    ReplyDelete
  8. done :)

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Done follow!
    Nama: Syaza Redzuu
    https://www.syazaredzuu.com

    ReplyDelete
  10. Done follow #255

    Nama : Asyiqin
    https://www.asyiqin.com

    ReplyDelete
  11. FOLLOWER #256

    EJULZ
    http://ejulz.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. As salam Aiman. Abam Kie dah lama follow Aiman. Jom bertukar2 link? Thanks...

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  13. Waalaikummusalam
    Hai salam Kenal
    Kak Lynn di talian

    haslinyda-umairah.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Hi Aiman! I'm Erin :)

    http://www.erinazmir.com/

    ReplyDelete
  15. https://madey09.blogspot.com/
    klik laman Etuza ya..harap2 menarik perhatian saudara Aiman ya

    ReplyDelete
  16. Harap sempat join bloglist awak :)
    Auni Sofea dari https://www.nurzariniismail.com/

    ReplyDelete
  17. dah follow lama dah haha

    hi hi hi

    http://www.raydahalhabsyi.com/

    ReplyDelete
  18. ena join https://www.aeinnamusa.com/2018/09/pencarian-bloglist-di-aimanabdullahcom.html

    ReplyDelete
  19. Saya follow juga😃

    www.zianaeunos.com

    ReplyDelete
  20. terima kasih sbb sudi letak link abe kie d blog list. abe kie pun dah buat benda yg sama.

    ReplyDelete
  21. Banyak bagus dengan cara ini. Suka sangat
    Eratuku.com

    ReplyDelete
  22. terima kasih semua bloggers. sudah cukup 20 blog dan juga telah di jadikan bloglist. ianya akan diletakkan di sini sehingga diberitahu. terima kasih juga yang menjadikan blog picisan ini sebagai bloglist anda. terima kasih yang sudi join.

    ReplyDelete