Saturday, 3 November 2018

,

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale! | Jika sebelum ini pihak Lazada mengadakan contest sempena Shopathon pada 9 dan 27 September, tetapi kali ini mereka sekali lagi muncul dengan contest sempena Lazada 11.11: The Biggest One Day Sale. Festival ini akan bermula pada 11 November 2018 ini, jadi untuk peminat online shopping jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah pada hari tersebut terutamanya di Lazada

Jadi sempena itu, blogger contest di adakan yang telah bermula iaitu pada 1 November yang lepas dan berakhir pada 11 November ini. Seperti biasa kepada blogger lain, tak perlu la join, biar aku sorang je join, biar aku je menang hahaha Macam biasa aku bagi tahu sikit hadiahnya; hadiah Utama: RM1,111 baucar tunai untuk seorang dan beberapa hadiah baucer tunai lain untuk 100 peserta yang terpilih. Tambahan lagi kali ini, akan diberi untuk hadiah kreativiti iaitu sebanyak RM600. Padu juga beb kali ini. Syaratnya sama seperti contest-contest sebelum ini iaitu menjawab 1 soalan dan kreativiti aku kali ni, korang kene baca sendiri la di bawahnya.

Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival?

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Barang apa?


Berjalan-jalan sampai ke Kuala Pilah,
Singgah di pekan mencari raga,
Ingat nak cari fitness trackerlah,
Xiomi Amazit BIP macam cun juga.

Kenapa pilih barang tersebut?


Pergi ke hutan mencari perigi,
Mencari perigi, terjumpa kolah,
Nak guna untuk apa lagi,
Nak track fitness masa bersukanlah.

Harga berapa?


Hari weekend cuti bekerje,
Harganya tak mahal Rm299 je


Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!


Barang apa?


Dipagi hari terdengan ayam berkokok
Itu tandanya hari sudah pagi,
Nanti minggu depan nak travel Bangkok
Nak cari bag SAGE anti-theft la sebiji


Kenapa pilih barang tersebut?

Pergi ke kedai membeli ikan,
Membeli ikan, beli juga arang,
Nak travel kannn,
Mestilah ada bag mudah bawa barang.

Harga berapa?


Aduh sakitya, lidahku tergigit,
Harganya seperti di atas, 45 ringgit.


Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Barang apa?


Sambil shopping Lazada sambil makan pisang,
makan pisang bersama air teh
Ingat nak cari kasut la sepasang
Nike Roshe One macam cun, perghhhh

Kenapa pilih barang tersebut?


Seberang sungai menaiki rakit
Menaiki rakit bersama tok aji
Bila travel, untuk elakkan kaki sakit
Beli kasut baru la apa lagi

Harga berapa?

Pelakon Captain Amerika namanya Steve Rodger,
Tengok harga macam tak mahal, RM200 jeeee


_________________________________________________________________________


Shopping online bermula 11.11 ini nanti,
Jangan lupa singgah di Lazada dengan tenang
Untuk pihak Lazada yang baik hati ,
Pilihlah saya sebagai pemenang
Share:

10 comments: