Terima Kasih Untuk 1 Keping Tiket Wayang Percuma - Aiman Abdullah
News Update
Loading...

Thursday, 28 February 2019

Terima Kasih Untuk 1 Keping Tiket Wayang Percuma

Terima Kasih Untuk 1 Keping Tiket Wayang Percuma



Sekarang di zaman di mana semua barang sudah mahal. Ianya mahal mungkin sebab tidak mengikut peredaran kenaikkan gaji individu kan. Jadi untuk dapatkan sesuatu barang pun kita dah fikir beberapa kali kan. Untuk dapatkan percuma? Doa la banyak-banyak haha

Terima Kasih Untuk 1 Keping Tiket Wayang Percuma

Ketahuilah bahawa tajuk di atas bukan clickbait semata-mata tetapi aku betul-betul berjaya dapatkan 1 keping tiket wayang percuma daripada Golden Screen Cinemas (GSC). Benar! Masih ada yang bermurah hati untuk beri sesuatu secara percuma, sebagai contoh aku dapat tiket wayang. Ingat tiket wayang bukanlah sesuatu yang murah. Dengan jumlah itu, bagi seseorang mungkin cukup untuk berbelanja 1 hari kan.


Dapatkan 1 tiket wayang percuma

Jadi bagaimana aku boleh dapatkan 1 keping tiket wayang percuma ni? Aku dapatkan tiket wayang ini melalui pautan bernama JAG Malaysia

Sekirana anda aktif di media sosial, jom sertai JAG Malaysia dan menjadi mikro-influencers! Dapatkan tajaan daripada pelbagai jenama yang anda suka serta anda juga mempunyai peluang untuk mencuba produk baru, sertai event produk tersebut, dapatkan iklan-iklan terbaru dan promosi terkini.

Jadi setiap share atau perkongsian yang anda buat di media sosial anda, anda akan diberi points. Anda kumpul sehingga anda berpeluang untuk dapatkan Wang Tunai atau Baucer Tunai sebenar daripada brands seperti AEON, McDonalds, TESCO, Giant, KFC dan banyak lagi.

Anda boleh sertai JAG Malaysia di pautan rasmi ini

Selepas itu, anda boleh masukkan referral : aimanabdullah untuk dapatkan 5000 points. Jadi anda boleh daftar seperti biasa dengan masukkan maklumat anda dan seterusnya anda boleh mula berkongsi iklan yang disediakan.

Jadi selepas aku sertai JAG ini, aku berjaya tebus 1 keping tiket wayang percuma daripada GSC. Dengan hadiah ini aku boleh tengok Captain Marvel  

Terima Kasih Untuk 1 Keping Tiket Wayang Percuma

Untuk pengetahuan ini senarai wang tunai atau baucer yang anda boleh tebus jika point sudah cukup. Banyak beb pilihan. Tetapi aku pilih Tiket Wayang! Ada KFC, Mcdonald, Uniqlo, Wang Ringgit, Tesco, Lazada, Topup dan banyak lagi weh. Jom sertai di JAG Malaysia 

Terima Kasih Untuk 1 Keping Tiket Wayang Percuma


Kongsikan Artikel Ini

2 comments

  1. thanks, done register using your code. sebelum ni tak tahu pun ada benda ni

    ReplyDelete
  2. Wow menarik ni. Balik rumah nanti kena buat ni. Mana tahu dapat free jugak. Nak juga tengok captain marvel.

    ReplyDelete

Notifikasi
Jangan lupa kongsikan blog ini dengan rakan anda. Terima kasih
Done