Recent Posts

Kumpul Duit Percuma Dengan Permainan Di MAE (e-Wallet) Di Aplikasi Maybank2u




Jika anda pengguna Maybank, ada berita baik untuk anda. Sekarang pihak Maybank telah memperkenalkan khidmat e-Wallet sendiri yang dikenali sebagai MAE yang sudah disediakan bersama-sama dengan aplikasi Maybank2u.

permainan percuma duit di maybank2u

Jadi sempena pengenalan MAE di aplikasi Maybank2u, pihak Maybank juga menyediakan sebuah permainan di mana anda boleh bermain sambil mengumpul sejumlah wang ringgit. Benar! dengan bermain permainan tersebut anda boleh peroleh wang ringgit dan sekali gus dimasukkan ke akaun MAE anda. Ianya Legit! sebab dibawah kelalo pihak Maybank sendiri.

Cara Memulakan Permainan Di MAE

  1. Pastikan anda mempunyai akaun Maybank yang sah terlebih dahulu dan sudah didaftarkan ke akaun internet Maybank2u
  2. Download aplikasi Maybank di platfom iOS atau platfom Android
  3. Log in terlebih dahulu, kemudian tekan pada "Say Hello to MAE"
  4. Daftar MAE, masukkan e-mail, negeri dan masukkan invitation code : aba09065 (untuk mendapat 1 giliran bermain)
  5. Tekan confirm
  6. Sampai di bahagian topup MAE tu anda skip sahaja. Log Out, kemudian Log In semula. Kalau korang topup pun ok boleh dapat 1 chance terus untuk main tau 
  7. Jadi anda sudah boleh mula bermain, tekan pada logo MONEY MAE-HEM, 
  8. Di dalam permain tersebut, anda tekan sebanyak mana yang boleh coin yang beterbangan dan elakkan tertekan bom (permainan akan tamat jika tertekan bom). Tekan DIAMOND untuk dapatkan tambahan masa. (Anda boleh main sekali untuk sehari sahaja)
  9. Duit hasil permainan atau game tersebut, secara automatik masuk ke akaun e-wallet anda.

Kumpul Duit Percuma Dengan Permainan Di MAE (e-Wallet) Di Aplikasi Maybank2u
Cara bermain


Post a Comment

3 Comments

  1. Dah instal tp cuma dpt kumpul 16 sen shj.

    ReplyDelete
  2. Oh, ini yang saya nampak orang dok post kat FB tu rupanya..

    ReplyDelete
  3. dari mana pulak maybank dapat fund ...

    kalau ok..mo problem la...

    kalau was-was saya pulak tak sanggup

    ReplyDelete