Segmen 24 Jam Bloglist #34 Mialiana.com - Aiman Abdullah
News Update
Loading...

Thursday, 19 September 2019

Segmen 24 Jam Bloglist #34 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #34 Mialiana.com
segmen

Pencarian bloglist bagi bulan Oktober, November dan Disember 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 September 2019, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga hari esok, 11.30 pagi 19 September 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #34 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 September 2019.

** jom support Mia Liana....


Kongsikan Artikel Ini

10 comments

  1. Semoga berjaya.. Naim pun join gak

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/09/segmen-24-jam-bloglist-34-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. good luck!!..selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  3. salam..hi aiman..
    yaya singgh sni n follow skli..
    lama xbuka blog.adei.terlepas dah kt mia punya segmen..huhu

    ReplyDelete
  4. Haii, pekabo? Ain dtg singgah malam minggu sini. Good luck nahh. Semoga ada rezeki. Ain join jugak https://theathra.blogspot.com/2019/09/segmen-24-jam-bloglist-34-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. goodluck and all the best! https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Good luck tak sempat join segmen ni datang support gak

    ReplyDelete
  7. Good Luck...
    https://akupakarblog.blogspot.com/2019/09/segmen-24-jam-bloglist-34-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih sudi join segmen ini.

    senarai peserta ada di https://www.mialiana.com/2019/09/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    semoga berjaya!

    ReplyDelete

Notifikasi
Jangan lupa kongsikan blog ini dengan rakan anda. Terima kasih
Done