Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Mungkin ramai dah tahu dan mungkin juga ramai tidak tahu bahawa dengan applikas Telegram anda, anda boleh menjana passive income iaitu dengan cara farming 'Bitcoin' iaitu dengan menggunakan Robot Cash

Secara ringkasnya, Robot Cash merupakan bot yang membolehkan anda untuk generate energy yang boleh ditukarkan kepada diamond . Diamond ini kemudian boleh diguna pakai untuk ditukarkan kepada bitcoin point.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Kepada yang tidak tahu lagi, bitcoin merupakan matawang digital yang agak popular dan berkembang pesat dimasa ini. Kebanyakkan online shop juga sudahpun menerima bitcoin sebagai salah satu alternative pembayaran. Seperti juga emas, bitcoin juga kalis inflasi dan harga bitcoin naik lebih tinggi didalam masa yang singkat.

Baik to the main topic, jadi bagaimana cara untuk menggunakan Robot Cash di applikasi Telegram dan sekali gus menjana pendapatan bitcoin? Sudah tentu anda mestilah ada applikas Telegram yang boleh didownload secara percuma di playstore ataupun appstore. Jangan risau, main Robot Cash ni tak perlukan duit pun. Ianya betul-betul PERCUMA

Selepas itu hanya perlu klik link ini untuk mendapatkan bot ini di telegram ⇨ Robot Cash

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Cara nak farming dan collect energy dan jual energy mudah sahaja. Hanya tekan Menu dan pilih Hire. Terdapat beberapa versi robot yang boleh dibeli. Sekiranya anda klik link Robot Cash diatas akan mendapat 300 diamond dan anda boleh membeli sebanyak 3 unit.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Haa, ini adalah rupa robot RC Unit v0.01 untuk menjana energy untuk mendapatkan diamond anda. Buat permulaan boleh menggunakan Robot ini sehingga lah anda mempunyai cukup diamond untuk upgrade.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Untuk mendapatkan bitcoin, anda perlu untuk mendapatkan wallet bitcoin dahulu. Antara yang paling reliable dan boleh menggunakan bank daripada malaysia adalah Luno. Hanya perlu mendaftar dan mendapatkan bitcoin wallet di website ini ⇨ Luno Bitcoin Wallet. Hanya tekan receive bitcoin untuk mendapat address bitcoin wallet anda.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Kemudian hanya pergi ke Menu Extra dan Settings untuk memasukkan bitcoin address anda ke dalam aplikasi ini.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Selesai proses setup wallet dan bitcoin address. Anda boleh pergi ke Menu - Hangar untuk collect energy daripada Robot yang dibeli.Semakin banyak Robot anda, semakin banyak lah energy akan dihasilkan.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram
Energy yang banyak-banyak tu nak buat apa? Haa. Hanya perlu pergi ke Menu Shop dan tukarkan kepada diamond. 70% daripada hasil jualan akan dimasukkan ke Account 1 (Available Balance). So boleh guna modal daripada sini untuk rolling beli robot banyak-banyak.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

30% daripada hasil jualan energy pula akan dimasukkan ke account 2 (Payout Balance). Ini merupakan account yang anda gunakan untuk withdraw dan ditukarkan kepada Bitcoin. Haa, Mudah kan..

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Pengiraan asas dan tips untuk menggunakan Robot Cash :

100 energy = 1 diamond

1 diamond = 1 satoshi bersamaan 0.000001btc

Payment boleh dikeluarkan sekurang-kurangnya 1000 diamond daripada akaun 2 (Payout Balance).

Elakkan bermain Roulette, membazir diamond. Collect bonus sehari sekali daripada button BONUS (random diamond 10-100)

Antara cara mudah untuk mendapatkan free diamond adalah dengan menggunakan referral link anda dan invite kawan-kawan untuk bermain.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram
Makin banyak robot, makin banyak energy. So lagi cepat la dapat collect diamond / point.

Dah banyak duit boleh la withdraw. So far bitcoin ni harga sentiasa saja naik. Berbaloi2..

Setakat ini, aku baru 1 bulan bermain bukan secara serius, harap nanti dapatlah buat passive income dengan cash robot sekali gus menghasilkan bitcoin pada masa akan datang. Ingat 1 BTC = RM19,000 lebih sekarang. 

klik link ini untuk mendapatkan bot ini di telegram ⇨ Robot Cash

Ini adalah testimonial daripada tuan asal entry di sini

untuk yang masih meragui, aplikasi ni boleh mendapatkan bitcoin, proses pengeluaran boleh dilakukan dan dipindahkan ke wallet bitcoin anda. Terbaik bukan.

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram


Sudah 3 kali transaction pengeluaran telah dilakukan. Kesemua yang dikeluarkan telah pun diterima dalam wallet Luno yang di register

Cash Robot - Jana Bitcoin Daripada Telegram

Proses pengeluaran hanya mengambil masa 1-2 minit dan wallet anda akan dikreditkan dengan jumlah bitcoin yang dikeluarkan.

sumber : androidrepublica

16 comments:

  1. Macam mana nak dpatkan payment point

    ReplyDelete
    Replies
    1. deposit dan juga claim bonus every day. itu je caranya

      Delete
    2. Minimal berapa payment point untuk penarikan??

      Delete
  2. Kenapa dah payout balance ada 1+++ diamond still tak boleh cash out , dia tulis not enough balance ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kene kumpul payment point. 1000 point.

      Delete
  3. Kenapa tak boleh jugak ya nak keluarkan walaupun account 2 dah 1000 diamond

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia kene kumpul payment point juga iaitu 1.000

      Delete
  4. Replies
    1. kumpul bonus point setiap hari ataupun deposit fulus sikit.

      Delete
  5. Mcm Mana nak linkkan wallet luno dkt bot telegram?

    ReplyDelete
  6. Mcm Mana nak linkkan wallet luno dkt bot telegram?

    ReplyDelete
  7. Mcm Mana nak linkkan wallet luno dkt bot telegram?

    ReplyDelete
  8. Jika kita collect energy, adakah robot juga akan hilang? dan kita kena hire balik robot itu? maaf, saya kurang faham

    ReplyDelete
  9. Cmner nk increasekan payment point bro??...

    ReplyDelete
  10. kenapa cast robots di telegram saya sudah tidak respond sejak April 18.

    ReplyDelete