20 Hadiah Untuk Lelaki Yang Sesuai Bagi Mereka Dengan Harga Berpatutan

Hadiah Untuk Lelaki Yang Sesuai Bagi Mereka

Anda sedang mencari hadiah untuk lelaki yang sesuai untuk mereka dengan bajet atau harga yang berpatutan bagi tahun 2020. Anda boleh senarai 20 jenis hadiah disini.

Lelaki ini mungkin adik anda, abang anda, ayah anda, pakcik anda atau kekasih hati (boyfriend) anda sendiri. Jadi anda kena dapatkan hadiah yang bersesuai dengan mereka. Kalau perempuan, anda kena dapatkan hadiah bersesuai dengan kehidupan mereka sama seperti lelaki juga.

Jika anda rasa ulang tahun perkenalan, anniversary atau hari jadi bagi tahun 2020 akan tiba tidak lama lagi. Mungkin inilah masanya untuk tunjukkan rasa kasih sayang dengan memberi sebuah hadiah yang sebagai tanda penghargaan. Orang cakap, nilai hadiah itu tidak penting, tetapi sifat keikhlasan yang diluahkan menerusi hadiah itu penting.


Jadi jangan risau, kalau anda tak tahu, nak dapatkan hadiah apa untuk cinta hati anda tersebut, anda boleh dapatkan 20 jenis senarai hadiah untuk lelaki. Kalau anda berminat, anda boleh dapatkan pautan di Shopee atau Lazada terus.

20 Jenis Hadiah Untuk Lelaki Masa Kini

Kalau sudi hadiahkan la juga pada saya ya.. 

1.  Topi

cap for men

Lelaki ni ada yang berminat untuk tutup kepala dengan topi disamping jaga penampilan. Boleh la beli hadiah cap ni. Murah pun murah.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

2.  Kerusi Gaming

gaming seat

Nak bagi boyfriend anda selesa ketika main game. Hadiahkan la gaming seat ni. Barulah boleh main lama-lama. Janganlah ganggu kalau kami tengah main game. haha

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


3.  Headphone Wireless Edifier

Headphone Wireless Edifier

Sekarang dah zaman 2020, tak perlukan lagi wire atau kabel untuk pasang headphone. Guna je wireless headphone edifier ni. Barulah tak berselirat kabel disamping bunyi yang padu.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


4.   Wallet

Wallet
Hadiah wallet yang baru untuk lelaki. Kadang mereka ni akan guna wallet sampai hancur. Selagi boleh guna, mereka akan guna. Jadi nak galakkan tukar baru, bagi la hadiah ni kan

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

5.  Logitech Mouse

Sebuah lagi aksesori komputer. Mouse yang baik untuk digunakan bersama laptop atau komputer. Bagi melancarkan kerja yang dilakukan.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

6.  Wireless Earphone Edifier

Tadi headphone, kali ni earphone boleh dipasang bersama smartphone. Dengan lagu dan main game guna wireless earphone edifier ni. Padu juga

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


7.  Perfume

Perfume

Jadikan boyfriend anda wangi sentiasa lagi-lagi keluar dating. Pilih bau yang sesuai, hadiahkan kepada mereka. Anda pun senang nanti kan

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


8.  iPhone Soft Cover

iphone cover

Bagi simple soft cover iPhone kepada yang tersayang. Lagi best, beli la warna dan reka bentuk yang sama. Sepadan gitu.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

9.  Xeralife Face Mask

face mask

Sekarang musim pandemik COVID-19 ni, kena pakai face mask kalau berada di khalayak ramai. Bagi lah yang berkualiti sikit. Bagi jenama xeralife ni.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


10.  G-Shock Watch

G-Shock Watch
Ini memang jam idaman lelaki la. Pakai jam G-Shock barulah orang pandang katanya. Beli original kalau berkemampuan, kalau tidak beli yang biasa je masih nampak smart

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

11.  Kasut Jogging

Kasut Jogging

Bagi dia kasut jogging. Biar dia pergi bersuka sikit, ataupun jenis bersukan tapi kasut dah rosak. Bagi la kasut running sepasang yang baru.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

12.  Figure Wargreymon

figure wargreymon

Ini memang cantiklah kalau dapat sekutul atas meja. Figura digimon. Saya pun suka ni kalau dapat seketul. Letak dalam almari kaca. Mantul

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


13.  Lampu Kabinet LED

Lampu Kabinet LED

Lampu LED yang boleh diubah ikut mood. Letak sebagai lampu meja ke atau lampu katil ke. Guna USB je. Jimat elektrik

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

14.  Rod Bar Pintu

Bar Gym Pintu

Kalau jenis tidak pergi gym, boleh belanja mereka guna rod bar ni je. Boleh diletakkan di pintu dan boleh beraktiviti di sini. Tak perlu pergi gym pun

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


15.  Straw Besi

metal straw

Demi menyelamatkan alam sekitar, beli dan hadiahkan la metal straw ni. Murah sangat, nanti setiap kali makan luar, bawa straw sendiri. Nanti basuh sahaja.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

16.  Portable Aircond

Portable Aircond

Ini kalau dapat sebuah, letak atas meja kerja atau meja study. Memang sejuk je sentiasa. Guna bateri je, jimat elektrik juga. Sejuk pun sejuk.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

17.  Lampu Pembunuh Nyamuk

Lampu Pembunuh Nyamuk

Bagi mengelakkan menggunakan racun pembunuh nyamuk, guna je lampu pembunuh nyamuk ni. Pasti akan menjaga anda ketika tidur. Lampu yang dikeluarkan pun boleh dijadikan lampu tidur juga.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

18.  Mousepad RGB

Mousepad RGB

Dah beli mouse, kena ada alas mouse atau mousepad. Nak lagi cantik, beli yang ada lampu RGB. Barulah nampak set gaming gitu. Memang adik atau abang lelaki anda suka la ni.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success


19.  Fat Burner

Fat Burner

Hadiah untuk lelaki seterusnya adalah fat burner. Disamping anda duduk tengok tv ke, buat kerja, boleh pakai di perut nanti dia bergetar. Boleh slim la nanti

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

20.  Portable Fridge

Mini Fridge

Akhir sekali, anda boleh beri hadiah protable fridge dalam 6L hingga 10L je. Kalau pergi camping sama-sama nanti, boleh bawa ni. Simpan air biar sentiasa senjuk.

Info Lanjut : Shopee/Icon/button  Lazada/Icon/button/#367DC4 alert-success

6/Post a Comment/Comments

  1. NO 12 tu rare.. mentang2 ada movie digimon nak keluar haha

    ReplyDelete
  2. semuanya abe kie berkenan la!

    ReplyDelete
  3. heheh kerusi gaming tu dah beli. abah kaella tak minat main game tapi nak kerusi gaming hahahah layankan jelah..

    ReplyDelete
  4. Tak sangka lelaki suka lampu led kabinet tu haha

    ReplyDelete
  5. memang terasa maskulinnya hadiah-hadiah ni... lampu led tu agak unexpected tapi siapalah saya untuk menghukum

    ReplyDelete
  6. yang sebenarnya sy tgh dlm proses beli barang hantaran. sebab sy x tau tunang suka barang apa, size kasut baju pun x sure, wangian dia suka camana last2 sy bgtau dia kita beli barang hantaran masing2 lahh. nanti dekat2 majlis baru tukar hahaha nasib tunang ok ja lol :D

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post