Drama Tiada Maaf Buatmu Di Astro Ria

Drama Tiada Maaf Buatmu Di Astro Ria

Saksikan drama terbaru Tiada Maaf Buatmu yang akan menemui penonton mulai 28 September 2022, setiap hari Isnin hingga Khamis pada jam 10.00 malam menerusi slot Megadrama di Astro Ria 104 atau boleh strim secara online di Astro Go.

Drama 24 episod yang menggantikan Ash Dan Aish ini merupakan adaptasi novel berjudul Maaf Saya Tak Sengaja karya Akira Dorayaki yang telah diterbitkan pada tahun 2016.

Naskah ini merupakan terbitan syarikat produksi Suhan Movies & Trading Sdn. Bhd., diarahkan oleh Idora Abdul Rahman dengan penulisan skrip daripada Azira Wahab dan Intan Zairan Mohd Yasin.

Sinopsis Drama Tiada Maaf Buatmu

Drama Tiada Maaf Buatmu menampilkan barisan pelakon seperti Aiman Hakim Ridza, Zahirah Macwilson, Wan Raja, Hafreez Adam, Josiah Hogan, Datuk Jalaluddin Hassan, Watie Sadali, Sofia Dendroff, Zamarul Hisham, Wanns Ahmad, Ummar Dzariff dan ramai lagi.

  • Aiman Hakim sebagai Faiz Iqbal
  • Zahirah Macwilson sebagai Aina Cempaka
  • Wan Raja sebagai Burn
  • Hafreez Adam sebagai Mohsin
  • Josiah Hogan sebagai Rashid
  • Datuk Jalaluddin Hassan sebagai Tan Seri Berahim
  • Watie Sadali sebagai Puan Mariam
  • Sofia Dendroff sebagai Suzy

⏩ Tonton Drama Tiada Maaf Buatmu Disini - Link 1 | Link 2

Ianya mengisahkan tentang seorang gadis bernama Aina Cempaka yang pernah menjadi mangsa serangan seksual lima tahun dahulu dimana disebabkan kegagalan abangnya dalam melangsaikan hutang dengan Black, seorang pemilik kelab malam.

Disebabkan kejadian itu, Aina Cempaka menjadi depresi selama berbulan-bulan. Dia berlari ke sebuah jambatan untuk melepaskan geram tetapi terjatuh ke bawah dan terhentak di permukaan batu.

Kehilangan Aina Cempaka menghasilkan khabar angin bahawa dia membunuh diri dan sudah meninggal. Tanpa pengetahuan sesiapa pun, Aina Cempaka sebenarnya koma dan keguguran. Dia juga hilang kesemua ingatannya.

Selepas kejadian itu, Aina Cempaka pergi ke Kuala Lumpur untuk memulakan kehidupan yang baharu dan tinggal bersama Suzy. Dia juga menerima tawaran untuk bekerja di Ibunda Corporation sebagai pembantu peribadi Faiz Iqbal.

Sejak itu, kerja-kerja Faiz Iqbal menjadi semakin terurus, membuatkan dia lebih bersemangat untuk ke pejabat. Lama-kelamaan, Faiz Iqbal menaruh hati kepadanya kerana dia berasa selamat apabila Aina Cempaka menjaganya memandangkan Aina Cempaka mempunyai perwatakan yang lasak dan ada ilmu mempertahankan diri.

Bukan itu sahaja, Aina Cempaka juga menjaga solatnya. Secara tidak langsung Faiz Iqbal semakin tertarik dengannya tanpa mengetahui hubungan kisah silam dan kaitan antara mereka berdua sebelum ini.

Siapakah Faiz Iqbal sebenarnya kepada Aina? Mampukah mereka bersama di sebalik sejarah hitam masing-masing? Nantikan jawapannya.

Drama Tiada Maaf Buatmu Di Astro Ria

Drama Tiada Maaf Buatmu Di Astro Ria

Aiman
Aiman Suka kongsikan info menarik dan pengalaman sendiri berkaitan pelbagai perkara | aiman6991@gmail.com

Post a Comment for "Drama Tiada Maaf Buatmu Di Astro Ria"