Thursday, 22 February 2018

,

Jom Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

Jom Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

Jom Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC | Mungkin kita sudah biasa Golden Screen Cinemas atau GSC di mana antara syarikat panggung wayang yang ada di Malaysia. Sekali lagi GSC dengan kerjasama dengan Citybank Malaysia melalui aplikasi media sosial Wechat mengadakan pertandingan 'Grab Your Lucky Angpow' sempena Chinese New Year sebelum ini. Peraduan ini telah pun bermula iaiu pada 9 Februari yang lepas sehingga 9 Mac 2018 ini. Hadiah yang ditawarkan adalah tiket wayang
ataupun GSC goodie bag yang berharga sehingga RM200. Jadi jangan lupa sertai pertandingan ini. Bagaimana nak sertai? Meh aku share



Cara untuk bermain Grab Your Lucky Angpow

1.   Anda perlulah follow account rasmi GSC (ID:GSCinemas) dan akaun rasmi Citibank Malaysia (ID:CitibankMalaysia) di aplikasi Wechat.
2.   Klik akaun Citibank Malaysia dan klik tab Promo serta klik pada Luck Angpow.
3.   Klik link yang diberi (Lucky Angpow: Get your code here!)
4.   Salin participation code yang diberi.
5.   Klik akaun GSCinemas dan tekan tab Lucky Angpow.
6.    Masukkan Participation Code yang diberi tadi ke dalam akaun GSCinemas untuk memulakan peraduan Grab Your Luck Angpow.
7.   Mulakan permainan dengan klik link yang diberi
8.   Korang hanya perlu tekan atau press fortune bag seperti dalam gambar. Selepas itu, akan diberi jawapan sama ada berjaya dapatkan hadiah ataupun tidak 

Jom Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSCJom Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

 9.   Korang boleh bermain sekali sehari sahaja tetapi jika korang share kepada teman-teman kamu, kamu bisa dapatkan peluang lagi sebanya 2 kali lagi iaitu share di moments dan juga akaun facebook

Jom Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

Sebelum ni dah beberapa kali pihak GSC buat contest seperti ini (baca sini dan sini), dan paling banyak pun aku hanya dapat 1 tiket percuma je sepanjang tempoh permainan. Jangan risau ianya legit dan boleh dipercayai. Korang yang masih setia dengan Wechat sebab Joox tu boleh la sambil-sambil tu main permainan ni kan. Ada rezeki dapat tiket wayang percuma kan. Good luck!

*update

Dah berjaya dapatkan tiket percuma. Boleh tengok Infinity War nanti hehe
Share:

4 comments:

  1. kalau dapat tiket wayang free ok gak ..hehehe

    ReplyDelete
  2. dah main? dapat tak tiket free?
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah main. Dah dapat 1 tiket. Nanti akan diupdate dlm artikel ni

      Delete