Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna - Aiman Abdullah
News Update
Loading...

Monday, 16 October 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Tahniah di pihak IntanSaffyna kerana berjaya sekali lagi menganjurkan giveaway, katanya untuk kali ke-3. Jadi sudah diberi kebenaran untuk sertai, jadi aku sertai atau join juga giveaway bersar-besaran ni. Harap blogger lain boleh la join juga.

Yang bestnya, kak intan membuat giveaway ini sempena birthday nya yang ke-30. Jadi Selamat Hari Lahir IntanSaffyna. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Jika aku lihat berkaitan dengan blog beliau, blognya simple dan aku rasa tidak lah terlalu berat untuk loading. Penyusunan layout juga simple, mudah untuk dicari; di mana followers, bloglist, popular post dan macam-macam lagi. Kalau ada navigation bar, lagi cun! hehe btw all the best dalam dunia blogging


Tag : Lokmanhakim & AisyaIsmail

Due : 8 November 2017

Kongsikan Artikel Ini

1 comment



  1. Assalamualaikum.. saya datang follow sini.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

    terima kasih sudi wish my birthday.. dan komen tentang blog ni..navigation bar tu baru je delete baru2 ni.. nt nak tukar pattern lain pulak.. hehe

    senarai nama update.
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

    thanks again :)

    ReplyDelete

Notifikasi
Jangan lupa kongsikan blog ini dengan rakan anda. Terima kasih
Done