Monday, 9 October 2017

Giveaway Suka Hati Lah by E'in

Giveaway Suka Hati Lah by E'in
Fuh, masih ada masa untuk jenguk blog, akhir-akhir ni agak busy sikit. Jadi ada beberapa je entry baru. Harap diberikan kesempatan lagi untuk terus menghidupkan helloaiman ini dengan memberi info-info berguna kepada pembaca.

Jadi entry kali ni lebih kepada memberi sokongan kepada blogger lain iaitu blogger E'in. Semoga ramai lagi yang join dan support each other. Syarat yang sangat mudah. Kalau bertuah dapat perfume De'xandra kan

Due : 23 Oktober 2017

Tag leaazleeya dan mamapipie
Share:

6 comments:

  1. amboi.. tajuk Giveaway tu.. hehehe.. good luck aiman.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nak bagi nampak terkejut ke. btw thank you

      Delete
  2. Good luck...:)
    Jom join giveaway yg sedang berlangsung..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you.
      segmen menarik. dah tengok. ok nantikan next posting :)

      Delete
  3. Salam singgah. Jom join GA saya, anda dijemput! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete