Tempahan Khat Kufi (KufiNama)


Aku ada buat tempahan khat kufi. Aku ambil tempahan lebih kepada nama seseorang sahaja. Design yang akan diberikan berbentuk square/segi empat sama ataupun rectangle/segi empat tepat. Jadi jika korang buat tempahan, apa yang korang akan dapat adalah dalam bentuk softcopy iaitu:


1. Kufi nama dengan simple design



2. Kufi freeflow


3. Raw Kufi nama (.png)


4. How to read your kufi nama



Korang boleh sertakan tulisan rumi dan jawi/arab sebelum membuat tempahan. Tetapi jika mahu aku sediakan tulisan jawi/arab, aku boleh sediakan tanpa bayaran. Cumanya takut berlainan dengan nama korang je la.

Tempahan akan siap dalam 2-3 hari selepas membuat bayaran dengan hanya RM20 sahaja

Segala pertanyaan boleh terus:

16 comments:

  1. fuhhh terbaik..dlu cikyan penah jugak order lukisan kufi mcm ni.. cantik jugak diorg buat..

    good luck utk bisness !

    ReplyDelete
  2. Canteknya..semoga bisnes bertambah maju ye

    ReplyDelete
  3. cantikkk ...semoga berjaya dgn bisnes ini

    ReplyDelete
  4. Cantiknya yg Ada design background tu

    ReplyDelete
  5. fuhhhh hebak ahhh leh tempahh ni :D
    folo sini braderrr #212

    ReplyDelete
  6. Bestnyaa. Boleh buat hantaran ni... cantik!

    ReplyDelete
  7. terbaik. cantik tulisan kufi ni. i like it!

    ReplyDelete
  8. Cantiknya, semoga bisnes awak semakin maju dan berkembang.. Bukan semua orang mempunyai bakat seperti awak... =)

    ReplyDelete
  9. Waaaaa cantiknyaaaaaaaaaa... MOga terus success aiman..

    ReplyDelete
  10. singgah sebentar sambil follow sini kembali. salam perkenalan aiman :)
    cantik hasil kerja awak. all the best

    ReplyDelete