Mekzumbie 2k19 August Giveaway - Aiman Abdullah
News Update
Loading...

Wednesday, 21 August 2019

Mekzumbie 2k19 August Giveaway

Mekzumbie 2k19 August Giveaway
mekzumbie 2k19 august giveaway

Segmen kali ini berbentuk giveaway yang dianjurkan oleh blogger menggunakan gelaran MekZumbie di laman blog rasmi beliau.

Giveaway yang dianjurkan terbuka kepada sesiapa sahaja yang mempunyai laman blog sendiri bagi memenuhi syarat-syarat yang disediakan oleh mekzumbie sendiri. Bagi yang ingin sertai anda haruslah :


  1. GA ini terbuka kepada semua follower blog mekzumbie ni.
  2. Korang perlu follow dua instagram which is aku (mekzumbie) punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics
  3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri asal di blognya. 
  4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri asal tersebut dengan maklumat
    • Link entry yang mengandungi logo GA ini.
    • Link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuhu)

Jadi kepada blogger yang berminat untuk support dan sertai anda boleh klik pautan blog tersebut di gambar diatas. Ianya akan membawa anda ke laman asal segmen tersebut.

Katanya hadiah kali ini agak menarik dan gempak yang ditawarkan kepada semua blogger yang sertai mekzumbie 2k19 august giveaway



Segme akan tamat pada : 1 September 2019

Kongsikan Artikel Ini

7 comments

  1. Good luck aiman mama pun Ada join gak

    ReplyDelete
  2. Tadi singgah blog mekzumbie nmpk list peserta GA. terus blogwalking sini. Semoga murah rezeki yeee

    jemput la singgah https://theathra.blogspot.com/ kalau free nnti :D

    ReplyDelete

Notifikasi
Jangan lupa kongsikan blog ini dengan rakan anda. Terima kasih
Done