Khat Kufi #92 | iPhone - Aiman Abdullah
News Update
Loading...

Thursday, 3 October 2019

Khat Kufi #92 | iPhone

Khat Kufi #92 | iPhone
kufi iphone

iPhone

Fakta menarik tentang produk Apple iaitu iPhone ini. Peranti telefon pintar terjual paling banyak di dunia setakat ini adalah iPhone 6 yang dikeluarkan pada tahun 2014.

Kini 2019, Apple memperkenalkan iPhone 11 yang paling baru setakat ini. Baru-baru ini ianya telah memasuki pasaran Malaysia iaitu seminggu selepas diperkenalkan secara rasmi. Anda boleh baca 5 produk Apple yang dikeluarkan pada Apple Keynote 2019.



Kongsikan Artikel Ini

4 comments

  1. Apple antara pengeluar telefon paling laju update siri iPhone mereka...

    ReplyDelete
  2. Iphone paling tak chill. Sabar kejap boleh tak. Laju sgt keluarkan jenama phone smpai satu pun tak terbeli hahaha

    ReplyDelete
  3. x minat iphone sbb x mampu nak beli. cuma tgok dari jauh je.

    ReplyDelete
  4. masih belum mampu nak beli iphone, tengok je mampu haha

    ReplyDelete

Notifikasi
Jangan lupa kongsikan blog ini dengan rakan anda. Terima kasih
Done