Wednesday, 28 November 2018

,

Senarai Pemenang Lazada 11.11 Blogger Contest Bagi Tahun 2018

Senarai Pemenang Lazada 11.11 Blogger Contest Bagi Tahun 2018

Senarai Pemenang Lazada 11.11 Blogger Contest Bagi Tahun 2018 | Pada awal November sebelum ini, pihak Lazada telah mengadakan blogger contest sempena 11.11 Shopping Festival. Betul, masa tersebut katanya, semua pakat buka website Lazada untuk cari barang keperluan dan ingin membeli secara online disebabkan ada diskaun sehingga 80%. Jadi sempena festival itulah, Lazada adakan blogger contest ini.

Jadi secara rasminya semalam, pihak Lazada telah umumkan setiap pemenang bagi 2 kategori iaitu Creativity Prizes dan Lucky Draw Prizes. Setiap kategori ada pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga. Jadi aku ada masuk contest ini, boleh baca disini Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Secara kebetulan, aku baru reset iPhone aku 2 hari yang lepas, jadi aku belum sempat untuk log in email di phone aku, jadi sebarang email yang masuk aku tak dapat notification pun termasuklah email daripada Lazada sendiri. Aku dapat tahu pengumuman ini sebab ada terbaca posting rakan blogger di facebook. 

Selepas itu, baru lah aku buka email dan dapat tahu aku juga salah seorang pemenang. Yang paling best contest kali ini, untuk 2 kategori itu, aku menang untuk kedua-duanya sekali. Tak sangka pula, dengan entry pantun aku dapat menang tempat ke-2 bagi kategori kreativiti dan tempat ke-3 untuk lucky draw. Itulah kuasa pantun yang hanya ada pada orang Malaysia kan. haha Terima kasih Lazada atas hadiah voucer yang diberi. Jadi korang boleh tengok senarai pemenang di bawah. Tahniah kepada semua pemenang juga. Paling syok Mak Lin la menang voucer RM1111.

Creativity Prizes

1st Prize: 1 x RM600
Budak Vanilla


2nd Prize: 1 x RM250

Aiman Bin Abdullah 

3rd Prize: 1 x RM150

Fong Soo Suen



Lucky Draw Prizes


1st Prize: 1 x RM1,111
Mak Lin


2nd Prize: 11 x RM150

Laila Zain
Balqis Athirah binti Abdul Talib
Siti Noraishah binti Mohamad
Nur Izatie binti Salim
Fikri Osman
Lokman Amirul
Fong Soo Suen
Cikla Shahril
Farhanah Afiqah
Sharifah Hazwani Syed Ariffin
Norhafidah bte Hassan


3rd Prize: 88 x RM75

Cikla Shahril
Hidayah Ibrahim x 2
Yin Sien x 2
Ciktim
Nur Asyiqin binti Mohd Urat
Shazalina Mahat
Norhafidah bte Hassan
Wan Mohd Huzaini Bin Wan Ismail x 2
Fong Soo Suen
Juliana Abd Samad
Taeki
Noor Hafizah binti Musa
Nur Baini Ismail
Nur Syamimi Binti Mohd Saad
Aienie NKA
Afiz Latif
Nadia Irwani Hamidi x 2
Sharifah Ashikin Binti Syed Ali
Noorazlina Shafi
Nur Ati'ah Binti Mulkan
Nabiha Binti Mohd Mashut
Siti Norsharifah
Loretta Yap
Ayu Rafikah Mohd Amin
Nik Khazami Nik Aziz
Mrs Pip
Farhanna Jafri
Norzakiah Hanum Binti Abd Majid x 2
Noor Shafila Binti Shafie
Maziah bt Azalli
Norhaizam Mustaffa
Asmaa Hussin
Siti Azirah
Dorsett Pink x 2
Jayashiry Morgan x 2
Rohayati binti Ramli x 2
Puteri Amelia Nurhananie Binti Azizan
Laila Zain
LZ
Cyril Dason x 2
Naimy Amani
Mohd Azman Bin Arsad x 2
Salmila Nadia Bt Mohamad Sabri
Ronald Bin Mohoni
Nur Aliah Binti Mustaffa
Nie Za
Aiman Bin Abdullah
Noor Marliyana binti Mazlan
Arlene Alin x 2
Syafiah Khizar x 2
Illya Farhana binti Razaly
Syaza Raihanah
Juls Julie
Zulhazmi Saad
Raihana Torman
Mohamad Khairil Bin Hassan
Huda Halid
Chai Sin Yee
Nurul Khalisah binti Ahmad Nazri
Budak Vanilla
Hashima bt Mohamad Afandi
Felicia Grace
Wan Nur Asyiqin binti Wan Roslee
Nurul Najihah
Nhhas Rlir
Hafiza binti Hadzir
Cikna
Syahidah Fadilah
Farrah Aida Fahmy
Erni Hasmiza
Henry Chong
Norazlipa Abu Yamin
Siti Rabiah binti Adnan
Samsiah Abuyamin
Norfizah Binti Kajang
Along Misuari


Last pantun untuk Lazada

Kalau ada sumur di ladang,
Boleh saya menumpang mandi,
Kalau umur panjang,
Sudilah Lazada bagi saya menang lagi


Share:

16 comments: