Recent Posts

Pencarian Bloglist Di AIMANABDULLAH.COM




bloglist aimanabdullah.com

Kini tiba masa untuk aku update bloglist yang ada di blog ini. Tempoh Bloglist Adalah Selama 3 bulan (April - Jun). Terbuka kepada semua blogger yang masih bersama blog mereka tidak kira niche apa sekali pun. Tapi aku tidaklah menjanjikan traffik yang tinggi sebab blog picisan aku ni tidak la power traffiknya. Tapi ok lah. Aku mencari 20 bloglist yang terawal.

Untuk caranya:
  1. Subscribe Youtube Channel : Aiman Abdullah
  2. Like juga Facebook Page : Aiman Channel
  3. Anda tidak perlu reblog atau buat entry lain
  4. Anda hanya perlu KOMEN NAMA dan URL BLOG ANDA di ruangan komen di bawah

Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini


Post a Comment

15 Comments

  1. done :)

    aerill hassan

    Blog : https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Miss SyahBanu

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Muhammad Naim Bin Abdullah

    https://pemudattbc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Done - Fieza Sani
    www.fiezasani.xyz

    ReplyDelete
  5. Abam Kie joins too...
    www.zukidin.com
    Semua syarat telah dipatuhi...

    ReplyDelete
  6. Nais jugak ni. dari aiman ke aiman haha

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Ejulz

    http://ejulz.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Nieyl

    https://seindahcerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Done...

    Azlan Bahar
    http://azlanbahar.com

    ReplyDelete
  10. Done.. mama join ye
    http://www.mamapipie.com/

    Jemput like mama punya youtube gak
    https://m.youtube.com/channel/UCeU4OMTRsXMlU3WNy-FJUUA

    ReplyDelete
  11. Berbalas kunjungan

    Safiena join ya
    https://cutiedailydesigns.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Ok, done !!

    Ciktie
    www.ciktie.com

    ReplyDelete
  13. terima kasih semua. dah update bloglist.

    ReplyDelete