Senarai Bloglist aimanabdullah.com - Aiman Abdullah
News Update
Loading...

Monday, 11 November 2019

Senarai Bloglist aimanabdullah.com

Senarai Bloglist aimanabdullah.com
Senarai Bloglist aimanabdullah.com

Pada awal November yang lepas, aku telah adakan segmen pencarian bloglist AIMANABDULLAH.COM bagi mencari senarai bloglist yang akan diisi dibahagian bloglist widget di blog ini.

Aku ingin ucapkan terima kasih kepada semua blogger yang sudi sertai segmen yang tidak seberapa ni. Terima kasih juga sudi support blog ini walaupun ianya tidaklah seberapa berbanding dengan blogger lain. Ada juga blogger yang sudah lama pun sertai juga. Terharu weh.

Baca Juga : Perkongsian aimanabdullah.com, template dan domain yang digunakan

Apa-apapun semua komen yang sertakan URL blog, membuat repost di blog masing-masing aku masukkan di dalam bloglist. Walaupun mencari 15 blog sahaja, tetapi ada lebih sedikit, pun aku masukkan sebagai tanda penghargaan. Jadi disini aku sertakan blog yang akan masuk bloglist di aimanabdullah.com. Bolehlah blogger lain blogwalking sekali.

Senarai BlogList aimanabdullah.com


Berikut merupakan senarai blogList :

Kongsikan Artikel Ini

20 comments

  1. Tahniah... terima kasih kerana anjurkan segmen mcm nie ..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi meletakkan blog abam kie d blog list aiman...

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Aiman sebab sudi masukkan url blog akak ke dalam bloglist Aiman. 😊

    ReplyDelete
  4. nanti minta masukkan blog akak ni dalam blog list aiman ye,

    https://misshamakeupstore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. terima kasih aiman

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah tahniah utk semua yg tersenarai dalam bloglist. boleh jgk ni nak bw kat list ni ^_^

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi xchange list dgn cikguzim

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang.. sila anjur lagi ye bro...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, terima kasih aiman.. dan tahniah kepada yang terpilih jugak^^

    ReplyDelete

Notifikasi
Jangan lupa kongsikan blog ini dengan rakan anda. Terima kasih
Done