Segmen Pencarian Bloglist AIMANABDULLAH.COM

Segmen Pencarian Bloglist AIMANABDULLAH.COM

Dah lama rasanya tak interaksi dengan blogger lain. Jadi untuk itu, saya adakan segmen simple ini khusus untuk semua para blogger. Saya ingin mencari senarai bloglist baru yang akan dipaparkan di homepage blog aimanabdullah.com sehingga hujung tahun 2020.


Syarat mudah sahaja :
  1. Like facebook page Blog Aiman
  2. Follow blog aimanabdullah.com
  3. Tinggalkan URL blog anda dibahagian ruang komen.
  4. Tidak Perlu untuk reblog pun.

Jadi harap segmen mudah ini dapat sambutan daripada blogger lain. Bila lagi. Apa-apapun saya juga ingin mengucapkan Hari Merdeka yang Ke-63.

9/Post a Comment/Comments

  1. Done follow dan follow FB, join sebab tak perlu reblog, lebih mudah hehe..
    http://syaznirahim.com

    ReplyDelete
  2. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dah lama dah follow blog nie :D

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. mama join ye
    www.mamapipie.com

    ReplyDelete
  5. Selamat hari Merdeka yang ke 63 tahun.
    Dah lama follow blog ni.
    FB pages rasa macam dah follow jugak tapi takpe kejap lagi Mrs. A pastikan dah follow ke belum hiks!

    ReplyDelete
  6. Dina join ye,

    https://www.ohhdina.com/

    ReplyDelete
  7. follow pun dah lama , like kat fb page pun dah lama hii. ok lah done :D
    https://www.wanisukarno.com/

    ReplyDelete
  8. Done follow syarat😊

    https://www.adichannel.com

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post