Saksikan Lelaki Lingkungan Cinta Di TV3 Dan Aplikasi VIU Untuk Semua Episod

Saksikan Lelaki Lingkungan Cinta Di TV3 Dan Aplikasi VIU Untuk Semua Episod

Jangan terlepas untuk saksikan drama terbaru Lelaki Lingkungan Cinta melalui slot Lestary di TV3 dan juga melalui striming di aplikasi VIU.

Drama Lelaki Lingkungan Cinta mula ditayangkan pada 21 Oktober 2020 yang lepas menggantikan Kampung People 2 sebelum ini. Drama yang membariskan pelakon muda seperti Naim Daniel, Ismail Izzani, Sasha Abedul dan Cik B pun ada tau.

Drama ini diadaptasi daripada Novel Lelaki Lingkungan Cinta hasil karya Lily Haslina Nasir yang diterbitkan pada tahun 2017.

Tayangan : Slot Lestary TV3 dan aplikasi VIU
Pengarah : Emi Suffian
Pelakon : Naim Daniel, Shasha Abedul, Ismail Izzani, Shalma Eliana, Imran Aqil, Aniq Suhair, Aisar Khaled, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Asha Merican, Rozita Che Wan, Chemat Raja Lawwk, Cik B, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff

Saksikan Lelaki Lingkungan Cinta Di TV3 Dan Aplikasi VIU Untuk Semua Episod

Sinopsis Lelaki Lingkungan Cinta

Adib (Naim Daniel), si budak nakal bersama sahabatnya, Arep yang menyertai Kem Remaja Ideal khusus untuk pelajar lepasan SPM. Kakak Adib, Dayana yang mendaftarkan Adib sebenarnya. Adib yang nakal akhirnya melihat Esya (Shasha Abedul), si gadis cantik. Esya datang ke kem berkenaan bersama sahabatnya, Maria. Tetapi sepupu Esya, Zambri pun turut sama nak ikut juga. Kononnya Zambri nak jaga Esya. Esya sebenarnya rimas dengan Zambri yang asyik jadi bodyguardnya. 

Kerana pandangan pertama, Adib jatuh cinta pada Esya. Dayana terkejut besar bila melihat Adzmie pulang dari kerja dengan darah di mukanya. Rupanya Adzmie bergaduh lagi di pejabatnya dan dipecat bossnya. Dayana mengeluh. Adzmie mula melenting kenapa belanja Adib ke kem itu. Dayana balas dia ingin Adib hilangkan tekanan peperiksaannya. Adzmie stress Dayana asyik menangkan adiknya. Rita ketakutan dan letakkan surat minta maaf dalam kasut Esya. Dalam surat itu Rita mengaku diupah oleh Adib. Esya jadi makin geram dengan Adib.

Saksikan Lelaki Lingkungan Cinta Di TV3 Dan Aplikasi VIU Untuk Semua Episod

Saksikan Lelaki Lingkungan Cinta Di TV3 Dan Aplikasi VIU Untuk Semua Episod

Waktu Tayangan

Jangan terlepas untuk saksikan Lelaki Lingkungan Cinta di TV3 (slot lestary) pada setiap rabu hingga jumaat pada pukul 9 malam untuk 15 episod. Jika anda terlepas, anda boleh saksikan melalui platform striming di VIU secara percuma.

Jangan lupa untuk tebus akaun VIP selama seminggu apabila anda menggunakan kod VIU7HARI dan anda boleh tonton semua kandungan di dalamnya secara percuma tanpa iklan.

Semua Episod Drama Lelaki Lingungan Cinta

*setiap episod akan dikemaskini dari semasa ke semasa

Lelaki Lingkungan Cinta EPISOD 1

Lelaki Lingkungan Cinta EPISOD 2sumber : rancangantivi
Aiman
Aiman Suka kongsikan info menarik dan pengalaman sendiri berkaitan pelbagai perkara | aiman6991@gmail.com

2 comments for "Saksikan Lelaki Lingkungan Cinta Di TV3 Dan Aplikasi VIU Untuk Semua Episod"

Comment Author Avatar
Ohhhh ini yg ada cik b beelakon tu yek...

Dik, akak nk minta alamat rumah.. nanti kirim di email akak ye norhidana@gmail.com