Promosi, Voucher Dan Promo Code Foodpanda Untuk Julai 2022

voucher dan promo code foodpanda untuk bulan Julai 2022

Setiap bulan Foodpanda akan keluarkan promosi dan voucher bersama-sama kod promo untuk anda dapatkan lebih diskaun ketika buat pesanan makanan. Jadi untuk senarai promosi Foodpanda untuk Julai 2022, anda boleh tengok sini.

Dengan adanya baucer dan kod promo ini, anda boleh buat pesanan makanan di kedai kegemaran anda dan barangan keperluan di Panda Mart dengan harga lebih murah. Jadi boleh jimat berbelanja.

Nak extra diskaun, anda boleh daftar juga bersama Shopback - DISINI dimana setiap pesanan yang anda buat akan peroleh cashback atau pulangan wang. Jadi pastinya lebih jimat kan.

Senarai Baucer Dan Kod Promo Untuk Julai 2022

Setiap kod promo yang disenaraikan oleh Foodpanda ianya adalah terhad bagi penggunaa harian. Jadi jika anda berminat untuk dapatkan lebih penjimatan, kena guna cepat. Siapa cepat dia dapat.

⏩ Diskaun Foodpanda - DISINI

Bukan itu sahaja, anda pastikan tahu setiap syarat-syarat yang ditetapkan bagi setiap kod promo dan pastikan ianya sepadan dengan setiap pesanan yang anda lakukan di aplikasi Foodpanda.

Jadi untuk mereka yang masih belum mempunyai akaun Foodpanda, boleh DAFTAR SINI terlebih dahulu dan kemudian barulah boleh gunakan kod promo yang disenaraikan dibawah ini.

Ini merupakan senarai penuh baucer dan kod promo Foodpanda yang anda boleh gunakan sepanjang Julai Tahun 2022.

*Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas

Promo Code 1

voucher dan promo code foodpanda untuk bulan Julai 2022

Promotion

voucher dan promo code foodpanda untuk bulan Julai 2022

Promo Code 2

voucher dan promo code foodpanda untuk bulan Julai 2022

Untuk info lanjut berkaitan promosi Foodpanda, anda boleh rujuk di laman web www.foodpanda.my/contents/deals

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post