Telefilem Kasih Dari Syurga Di TV2

Telefilem Kasih Dari Syurga Di TV2

Saksikan telefilem Kasih Dari Syurga yang akan menemui penonton pada 7 November 2022, hari Isnin pada jam 9.00 malam menerusi slot Drama On 2 di TV2 atau boleh juga strim secara online di rtmklik.rtm.gov.my

Telefilem yang mengisahkan tentan pengorbanan ibu bapa dalam membesarkan anak autisme ini merupakan terbitan syarikat produksi Ritma Perintis Sdn. Bhd. dan diarahkan oleh Riza Baharudin dengan nukilan skrip daripada Mami Zubi.

Sinopsis Telefilem Kasih Dari Syurga

Telefilem Kasih Dari Syurga menampilkan barisan pelakon seperti Zarina Zainuddin, Raja Azmi, Haeriyanto Hassan Muhammad Raizal Azrai, Meor Mohd, Mili Supina, Jasmid Hamid dan ramai lagi.

  • Zarina Zainuddin sebagai Suhaira
  • Raja Azmi sebagai Mak Milah
  • Haeriyanto Hassan sebagai Taufiq
  • Muhammad Raizal Azrai sebagai Azli

Tonton Telefilem Kasih Dari Syurga - Link 1 | Link 2

Ianya mengisahkan tentang Suhaira yang terkejut apabila doktor mengesahkan anaknya menghidap autisme pada umur lima tahun. Walaupun begitu, dia tidak kecewa kerana dia percaya itu juga rezeki dan dugaan dari Allah.

Baginya dikurniakan anak autisme kerana dia terpilih dan Allah sayangkannya. Namun sebaliknya dengan suaminya tidak dapat menerimanya lalu menceraikan Suhaira.

Muncul seorang lelaki yang ikhlas mahu membantunya sama-sama membesarkan anaknya itu. Adakah Suhaira menerima jodoh tersebut?

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post