Download Poster Jadual Piala Dunia FIFA Qatar 2022 Secara Percuma

Download Poster Jadual Piala Dunia FIFA Qatar 2022 Secara Percuma

Kalau dulu-dulu bila tiba waktu World Cup ramai yang mula cari poster jadual perlawanan dengan saiz yang besar dan tampal dalam bilik. Yela kan exited nak tengok waktu bila perlawanan pasukan anda main dan kemudian boleh tulis jaringan gol sendiri dengan pen.

Pada waktu itu, kalau nak dapatkan poster jadual perlawanan kena beli majalah. Biasanya dalam majalah tersebut akan diberikan poster secara percuma. Mungkin kalau dulu beli magazine Wisel atau surat khabar dan baru boleh dapatkan poster Piala Dunia.

Kini mungkin suasana masih ada tapi tidak semeriah dulu sebab sekarang dah boleh download poster tersebut secara online sahaja. Kemudian boleh kemaskini atau update jaringan dalam telefon atau laptop je. Takyah tulis manual.

BACA : Jadual Penuh Siaran Langsung Piala Dunia FIFA Qatar 2022

Tapi sebenarnya masih ada lagi yang merasakan ianya masih bermakna. Kalau dulu kena beli majalah baru dapat poster tapi sekarang dah ada yang jual poster jadual tersebut sahaja tanpa perlu buat penambahan pembelian pun.

Download Poster Jadual Piala Dunia FIFA Qatar 2022

Sekarang sudah pun masuk musim Piala Dunia dimana edisi ke-22 kali ini berlangsung di Qatar. Dalam tempoh 28 hari tersebut, sebanyak 64 perlawanan akan berlangsung. Jadi kan best kalau kita ada jadual perlawanan secara online dan bentuk poster.

Jadi kalau anda ingin dapatkan poster dengan jadual penuh perlawanan, anda boleh dapatkan di pautan atau link yang dikongsikan dibawah dalam bentuk .jpeg dan .pdf dengan resolusi tinggi. Jadi anda boleh download secara percuma dan mungkin boleh print sendiri di rumah

>> Download Poster Jadual Piala Dunia 2022<<

>> Download Poster Jadual Piala Dunia 2022<<

>> Download Poster Jadual Piala Dunia 2022<<

Download Poster Jadual Piala Dunia FIFA Qatar 2022

Selain itu, kalau anda taknak download poster online dan nak rasa poster sebenar dan boleh tulis jaringan gol sendiri, anda boleh sahaja beli secara online di beberapa seller di Shopee. Harga pun tak sampai RM50 untuk size A1 dan A0. Cukup besar dah sebenarnya.

Anda boleh beli daripada link SHOPEE INI (RM25.00) atau link SHOPEE INI (RM25.80)

Dengan menyediakan kualiti kertas yang baik juga. Lepas ni boleh la tampal dalam bilik sambil update jaringan skor bagi setiap perlawanan yang berlangsung dalam Piala Dunia FIFA Qatar 2022 bermula 21 November hingga 18 Disember 2022

Aiman
Aiman Suka kongsikan info menarik dan pengalaman sendiri berkaitan pelbagai perkara | aiman6991@gmail.com

1 comment for "Download Poster Jadual Piala Dunia FIFA Qatar 2022 Secara Percuma"

Comment Author Avatar
Betul, sekarang ramai lebih gemar muat turun sendiri sahaja apa2