Telefilem Sehelai Selendang Putih Di TV9

Telefilem Sehelai Selendang Putih Di TV9

Saksikan telefilem Sehelai Selendah Putih yang akan menemui penonton pada 30 Oktober 2023, bersiaran semula pada hari Isnin, jam 8.30 malam menerusi slot Skrin Di 9 di TV9 atau boleh juga tonton secara online di www.tonton.com.my.

Telefielm asalnya ditayangkan di Cerekarama TV3 pada tahun 2022 ini merupakan terbitan syarikat produksi ZK Creative Sdn. Bhd., diarahkan oleh Jet Li yang mana idea asal serta nukilan skrip naskah ini adalah datang daripada Atie Hayati.

Sinopsis Telefilem Sehelai Selendang Putih

Telefilem Sehelai Selendang Putih menampilkan barisan pelakon seperti Fahrin Ahmad, Siti Elizad, Nad Zainal, Ika Nabella, Nur Hanani, Faiz Fathullah, Norasyikin, Aini, Badrul dan ramai lagi.

  • Fahrin Ahmad sebagai Anuar
  • Siti Elizad sebagai Zahra
  • Nad Zainal sebagai Aisyah
  • Ika Nabella sebagai Anisa
  • Nur Hanani sebagai Amira

⏩ Tonton Telefilem Sehelai Selendang Putih Disini - Link 1 | Link 2

Ianya mengisahkan tentang Zahra yang tidak dapat menerima kenyataan apabila dia dimadukan kerana dia merasakan dia sudah cukup sempurna, cantik dan mempunyai pendapatan sendiri selaku pengasas produk kecantikan.

Zahra menyimpan dendam kepada suaminya, Anuar dan madunya, Aisyah hingga dia sanggup membiarkan dua orang anaknya merindui ayah mereka.

Namun segalanya berubah apabila dia mengetahui yang Aisyah menghidap kanser tahap 4. Walaupun pada mulanya dia sukar menerima kehadiran Aisyah, namun hatinya berubah dan nekad untuk menjaga Aisyah hingga ke akhir hayat.

Telefilem Sehelai Selendang Putih Di TV9

Telefilem Sehelai Selendang Putih Di TV3

Aiman
Aiman Suka kongsikan info menarik dan pengalaman sendiri berkaitan pelbagai perkara | aiman6991@gmail.com

Post a Comment for "Telefilem Sehelai Selendang Putih Di TV9"