Cinta Bersegi-Segi Di TV9

Cinta Bersegi-Segi Di TV9

Saksikan telefilem Cinta Bersegi-Segi pada 10 November 2023, bersiaran semula pada 10 November 2023, hari Jumaat, jam 8.30 malam menerusi slot Skrin Di 9 di TV9 atau boleh juga tonton secara online di watch.tonton.com.my.

Telefilem asalnya ditayangkan pada tahun 2017 ini merupakan terbitan syarikat produksi Tanah Beris Film Production Sdn. Bhd. diarahkan oleh

OST Telefilem

Tajuk : Jodoh Ku Tengah Parking
Penyanyi : Izzmad Ilarum & Mawar Rashid
Ciptaan : Nick CDRW
Lirik : Shuhaimi Lua

Sinopsis Telefielm Cinta Bersegi-Segi

Telefilem Cinta Bersegi-Segi menampilkan barisan pelakon seperti Mawar Rashid, Nazirul Mubin, Eizlan Yusof, Raja Azura, Feiyna Taj, Zahir Deck, Noor Asyikin Mohd Aris, Nor Azlina Ismail dan ramai lagi.

  • Mawar Rashid sebagai Wilma
  • Nazirul Mubin sebagai Nik
  • Eizlan Yusof sebagia Zin
  • Raja Azura sebagai Piah
  • Feiyna Taj sebagia Nabisha

Ianya mengisahkan tentang Zin, Ruby dan Ana dahulunya adalah teman rapat semasa zaman persekolahan. Tamat persekolahan mereka bertembung semula di sebuah pusat karaoke apabila masing-masing sudah berpuluh tahun tidak bertemu.

Zin kini menduda setelah kematian isteri. Ruby juga keseorangan setelah bercerai dengan suaminya, manakala Ana pula masih keseorangan tanpa teman.

Ruby dan Ana berpakat mengenalkan Zarina, anak rakan mereka kepada Zin yang beriya-iya mahu mencari pengganti. Dalam proses mengenal hati budi masing-masing, segalanya berjalan lancar sehinggalah pada suatu hari Zin berterus-terang.

Dia tidak mampu membohongi jatuh cinta kepada ibu Zarina, Fetty jauh lebih tua daripadanya. Fetty pula tidak tahu yang Zin sukakannya. Dia melayan Zin macam melayan bakal menantu.

Cinta Bersegi-Segi Di TV9

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post