Siaran Langsung Live Streaming Sabah vs Penang Liga Super 2024

Siaran Langsung Live Streaming Sabah vs Penang Liga Super 2024

Saingan Liga Super musim 2024/25 diteruskan lagi dengan perlawanan antara Sabah vs Penang yang mana akan berlangsung pada 12 Mei 2024 bertempat di Stadium Likas di Kota Kinabalu.

Peminat pasukan The Rhinos pastinya tidak sabar-sabar untuk kembali ke stadium dan menyokong pasukan mereka dan sudah tentu yang dirindui adalah aksi permainan daripada pasukan kegemaran mereka.

Untuk info, pada musim 2023, Sabah dan Penang telah bertemu empat kali. Dua kali dalam saingan liga dan dua kali dalam saingan Piala FA. Kesemua perlawanan berakhir dengan memihak kepada Sabah dan hanya seri sahaja sekali.

Siaran Langsung Sabah vs Penang Liga Super 2024 - Live Streaming

Untuk yang berkesempatan, jangan lupa untuk datang ke stadium. Manakala bagi yang tidak berkelapangan, boleh saksikan perlawanan ini secara langsung di kaca tv.

Astro akan bawakan secara live menerusi Astro Arena Bola (saluran 803) beserta secara online di Astro Go. Untuk tontonan secara live streaming, boleh pergi ke aplikasi Sooka.

Jadual Dan Keputusan Perlawanan

Berikut merupakan jadual perlawanan antara Sabah vs Penang bagi saingan Liga Super 2024 LS1 yang mana akan berlangsung di Stadium Likas pada 12 Mei ini.

FT : Sabah (0) - (0) Penang

Masa : 5.45 pm
Venue : Stadium Likas
Tayangan TV : Arena Bola 803
Live Streaming : Sooka

Aiman
Aiman Suka kongsikan info menarik dan pengalaman sendiri berkaitan pelbagai perkara | aiman6991@gmail.com

Post a Comment for "Siaran Langsung Live Streaming Sabah vs Penang Liga Super 2024"